Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi történik a velem való találkozás vagy telefonos konzultáció/beszélgetés alkalmával?

Röviden: megváltozik az Életed.

Bővebben: gyakorlati tanácsokat és személyre szóló útmutatásokat kapsz, gyógyulsz, tisztulsz, jelenlétem, gyógyító energiám jótékony hatásai következtében megtalálod lelki békéd, újra élni fogsz.

Teljes körű és alapos megoldásra törekszem, természetesen a rendelkezésünkre álló idő alatt.  Sorselemzés, életviteli tanácsadás, érintjük a kínai és az európai asztrológiát, számmisztika, azonnali energetizálás, a gyógyulási folyamatok elindítása, prognosztizálás és az életkedved helyreállítása és nem utolsó sorban: válaszokat adok a kérdéseidre.

Ez elég sok minden! 

 

Nem akarok és nem is tudok mindenkivel találkozni, csakis olyan kedves és udvarias és fejlődni akaró emberekre szeretek időt és erőt áldozni akik nyitottak a jóra, a tökéletességre, akik valódi segítségre vágynak és akikkel egymásra tudunk hangolódni. Álarcot viselő, humortalan, feszült, grimaszoló, pánikoló és gyanakvó, bizalmatlan emberek társaságában nem szeretek tartózkodni. Személyes, négyszemközt zajló fogadóóráimon általában egy teljes órát töltök mindenkivel. Telefonon ugyanez történik, mindig nagyon jó.

Akkor nem tudok csak látni ha nem akarok.  ("Ha akarsz megtisztíthatsz!" ) Ha valaki nem megfelelően viselkedik, nem jó a hozzáállása, nagyon hamar elbúcsúzom tőle, néha előfordul ilyen eset is.

 

-Fontosnak tartom pár mondatban megfogalmazni azt

¤ amire számíthatsz a jelenlétemben illetve a segítségem által:

- mindenek előtt azt javaslom jól gondold át, hogy tényleg készen állsz-e arra hogy segítséget kérj. Hozzám csak tiszta szívvel, hittel, kedvesen és őszintén lehet fordulni és főként bizalommal.  Én is ilyen vagyok! Azonnal észreveszem, ha valaki gyanakvó, bizalmatlan vagy csak tesztelni akar (ez általában önmaga bizonytalanságának a jele), nem javaslom hogy ilyen szituációba keveredjünk. (Az egész életem egy élesben működő "teszt" és aktív gyakorlat, mivel komolyan veszem magam és engem is komolyan vesznek! Emiatt nincs szükségem extrém helyzetekre, semmiben nem veszek részt amiben nem érzem jól magam.) Aki ettől megijedt, az tőlem is megijed és fél az igazán jótól. Rengeteg érzelemmel dolgozom-működök és nagyon intenzíven, időnként túláradóan, ugyanakkor nagyon csendesen és nyugodtan, érzékenyen. Senkinek nem veszem át az idegeskedését, szorongását, fájdalmát, haragját, indulatait és főleg a problémáit nem. Viszont szeretettel és szívesen segítek megoldani ha ezekkel küzd valaki. 

- annak és olyannak látlak aki és amilyen valójában vagy, tiszta és objektív képet kapsz saját magadról

- Isten az egyetlen aki mindent tökéletesen tud rólad és bármiről és bármilyen dolgodról. Hála neki, nem vagyok tévedhetetlen, én Isten-közeli állapotban törekszem minél tisztább és pontosabb képet visszaadni a valóságból, a rendelkezésünkre álló időben. A tisztulás egy folyamat, a találkozásunk egy állomás az utadon. Egy óra sok mindenre elég, sok esetben folytatjuk a terápiát addig, amíg szükséged van rám. Isten sem egy nap alatt teremtette a világot, ne légy türelmetlen és légy toleráns önmagaddal is.

- Teljesen különleges "szigetet" és látást és gyógyító energiát képviselek, értem ezalatt azt hogy nincs módszerem, nincs technikám, szabadon és könnyedén alkalmazkodom mindenkihez aki hozzám fordul.

- energetikai és mentális tisztulás, feltöltődés, tartós eufória, gyógyulás, szellemből! (Szent Szellem által akivel ha közösségbe kerülsz egy igazhitű jelenlétében, és imája által, már földi életed során üdvösséget nyersz és könnyedebben élsz!)

- maximalista vagyok és teljességgel belemerülök az Életedbe és bármilyen részlet-kérdésbe az életeddel kapcsolatban, legyen az akár bárkivel való kapcsolatod részletes elemzése

- elhunyt hozzátartozóidról, szeretteidről is szívesen adom a látásom

- mindent elmondok amit érzékelek. A jövővel kapcsolatban nem jóslataim hanem pontos meglátásaim és próféciáim vannak. Mindenen lehet változtatni, jó és rossz irányba egyaránt és mindenből lehet tanulni. Tehát: a jelen és a jövő is változtatható, mindenkin saját magán múlik, hogy milyen irányban tesz változtatásokat!

- magasabb rezgésre kerülsz, ezáltal könnyebben, lazábban, feszültség-mentesen és hatékonyabban oldod meg az életfeladataidat

- minőségben javulnak a kapcsolataid, a "hasonló hasonlót vonz" elv a gyakorlatban is azt eredményezi hogy magasabb rezgésű, tisztább emberek kerülnek a közeledbe és olyanokkal akiket el akarsz kerülni és eddig nem sikerült, automatikusan és törvényszerűen kikerülnek az életedből

- javulni fog az emberekhez való viszonyod, megértőbb, figyelmesebb és érzékenyebb leszel

- ha befogadod a tanítást, és az energetikai tisztítást (a jelenlétem és az imáim-segítségem által), mágnesként fogod vonzani a tökéletes "megoldásokat" és élethelyzeteket!

- elmúlik például a depressziód és bizonyos betegségekből (migrén, pánikbetegség, álmatlanság, félelmek, függőségek stb.) meggyógyulsz vagy elindulsz a gyors és tartós gyógyulás útján.

- hatékonyabban tudsz dolgozni, élni és választ kapsz nagyon nagyon sok kérdésre

- megszűnnek és eltűnnek a problémáid, hirtelen vagy fokozatosan.   Tényleg!

- megszűnnek a rossz álmaid, a múlt nem nyomaszt többé

- megtérsz vagy elindulsz a megtérés útján. Az Örökkévalósággal való kapcsolatod eddig is rajtad múlt. A találkozásunk után nagyobb lesz rajtad a felelősség és több mindent is kaphatsz, hiszen nyitott leszel a tökéletességre.

- találkozásunk elejétől egészen a végéig ima-állapotban vagyunk. együtt meditálunk és ha figyelsz az imámra, gazdagodsz. A legjobb érzés és megtapasztalás!

- bárkinek tudok tisztítást (tiszta, akadálymentes gyógyító kenetet/energiát) és szeretetet küldeni, akinek kérsz, és ez elől hála Istennek senki sem tud és tulajdonképpen nem is akar kitérni. Miért is tenné? Mindenki érzi, megérzi a jót, a jó áramlását. :)

 

 

 ¤ ezt is fontosnak tartom:

- nem jós hanem egy hivatástudattal bíró tanult, kétdiplomás, intelligens, érzékeny, anyanyelvén kívül több nyelven beszélő-értő és dolgozó szakember: látó és gyógyító vagyok. 

Ennyi tapasztalással és gyakorlattal már nyugodt szívvel és lelkiismerettel mondhatom azt, hogy a gyógyszer én magam vagyok mindazzal az értékkel, magatartással, hozzáállással, hitvallással és meggyőződéssel együtt amit tanúsítok, mutatok és képviselek. Mindenki életét egészében és teljességében, összefüggéseiben látom, a múltat a jelent és a közeljövőt is. A múlt elmúlt, megtörtént, nem lehet rajta változtatni, a zavaró emlékképeket meg lehet azonban szelídíteni, a fájdalmakat szeretetté lehet varázsolni. A jelenen és a közeljövőn hitem szerint és mindenkinek a saját lehetőségei szerint még lehet változtatni, de a nem-cselekvés vagyis a passzivitás is változtatás.....csak rossz irányú. Én a pozitív és a progresszív változásokban hiszek és ezen elvek szerint is élek!

- nem oldok meg feladatokat senki helyett. Mindenki oldja meg a maga feladatait. Én pontosan tudom azt is, hogy valaki helyében mit tudnék tenni bizonyos helyzetekben, a magam részéről mindent megteszek hogy mindenki megkapja a szükséges erőt és bátorságot ahhoz hogy hatékonyan cselekedjen!

- nem az a célom hogy minél több adatot közöljek rólad (amelyeket úgyis tudsz) hanem sokkal inkább az, hogy hatékonyan nyújtsak útmutatást életfeladataid minél teljesebb megoldásai érdekében.

- nem tudok családtagokról ismerősökről stb. teljes körű (hangsúlyozom:teljes körű) képet adni, mert nincs rá idő, az első találkozásnál különösen nincs, igyekszem csakis Veled foglalkozni, elsősorban annak segítek aki felkeres és ne felejtsük el, hogy vannak magánügyek, melyeket homály kell hogy fedjen. Ez lehet az oka annak is, hogy négyszemközt beszélek mindenkivel, hallgatóság előtt nem nyilatkozom senki életéről, élete dolgairól, sem haláláról. (van néhány kivétel, de erről előzetesen egyeztetünk.)

- nem tudok és nem is akarok ötleteket látni, ha neked nincs .....

(pl. nekem van ezer ötletem de azok arra várnak hogy én valósítsam meg őket.) Mindenki kérjen saját magának ihletet és ötletet. "Kérjetek és adatik!" Próbáld ki, működik!

- nem tudom látni azt ami nincs benned, nem tudom érezni azt az érzést amit nem érzel vagy amit nem éreznek irántad

- nem foglalkozom és nem szánok időt értelmetlenségekre. Megdöbbentésként nagyon ritkán elmondom például azt is hogy ki mit ebédelt vagy hol járt de valójában ennél sokkal magasröptűbb és nemesebb dolgokra hivatott az a csodás képesség amely nekem adatott és amelyet természetesnek (de nem hétköznapinak) tekintek és amiért minden pillanatban hálát adok a Teremtőnek.

- ha valamire kevés reményt vagy esélyt érzek nem fogom az ellenkezőjét mondani

- nem azt fogom érzékelni és mondani amit hallani szeretnél hanem ami a valóság!

- nem foglak (mert nem is tudlak) megbántani semmivel, semmi olyasmit nem fogok említeni amit nem kell szóba hozni (kivéve ha érzem, hogy szeretnéd).

- már fentebb is említettem, de most még egyszer: mindenek előtt azt javaslom jól gondold át, hogy tényleg készen állsz-e arra hogy segítséget kérj. Hozzám csak tiszta szívvel, kedvesen és őszintén lehet fordulni és főként bizalommal.  Észreveszem, ha valaki bizalmatlan vagy csak tesztelni akar, nem javaslom hogy ilyen szituációba keveredjünk, semmi értelme, azonnal be is fejezem olyankor. 

 

- meggyógyulsz, helyreáll az életed

- imát mondok érted, pontosabban fogalmaza: közös -EGY-akaraton imátkozunk, meditálunk, megtapasztalhatod hogy mennyire hatékony!

 

- Elvárásaid ne legyenek senkivel csupán önmagaddal szemben. Pontosan tudom és teszem a dolgom.

 

MINDENEN ÉS MINDENKIN LEHET SEGÍTENI, sok esetben ha mással nem is de támogató imákkal mindenképp.   Minden helyzetből talpra lehet állni, higyj benne.

és ne feledjük a következőt:

"Amíg nem állsz készen a változásra, nem lehet rajtad segíteni." (Sokrates)