Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Látogató!

Először is megköszönöm hogy ellátogattál ide. A tegeződés csak az egyszerűség kedvéért van. Ha már valaha is komolyabban foglalkoztál az életeddel, a sorsoddal, a feladataiddal és a lelkeddel is, akkor tudod hogy segítséget csak az kaphat aki azt megfelelően kéri.

Isten kiáramló kegyelme, áldásai és szeretete előbb vagy utóbb becserkésznek mindenkit, ezért mindenkit arra buzdítok, hogy ápoljuk a Vele való kapcsolatot is, miképpen emberi -és más létezőkkel való kapcsolatainkat is ápolni kell földi síkon is. Ha létezik Fény, akkor Árnyék is van. Különböző tudatszinteken lehet "látni", aki a Fényben jár az már metszően éles és pontos információkat kap. Aki tétlenül vár valami jóra, és nem teremteni-cselekedni akar, az nyilván jobb időkre vár, vagy Godot-ra vár, és jóslatokat-ígérgetéseket akar, és készen akar kapni valami nagyon kedvezőt, amiért nem dolgozott meg.

 Én viszont - miképpen egy szabó is - legtöbbször hozott anyagból dolgozom. Nálam a "hozott anyag" az életed, ami eddig történt Veled, ahová eddig jutottál, ahol most tartasz, és a szándékaid, a terveid, az elképzeléseid, de mindezek hiánya is az, amit mutatsz nekem. Látom azt is, aki silányul él, hallom azt is, ha valaki igénytelenül beszél, és szegényes a gondolatvilága is.

Hiszem és tudom, ha találkoznunk szükséges, akkor találkozni fogunk. Aki valóban el akar érni és tisztességes, sőt intelligens is, valamint udvarias is, az el tud érni és nem fog szégyenkezni amiatt se, hogy egy kicsit vagy nagyon megakadt, hogy bajban van, hogy segítséget kér. Kérni is jó, adni is jó. Aki kér: annak adatik csak segítség. 

Nem szeretném eltitkolni azt sem, hogy igazán csak becsületes életvitelű, kedves és intelligens, szépen, rendesen, nyugodtan, tisztelettel és udvariasan kommunikálni hajlandó, és velem együttműködő embereknek szeretek segíteni. Nem vagyok köteles mindenkinek segíteni, nincs kötelező "ellátási kvótám" sem, szabadon döntök arról, kit és mit vállalok, és mit nem. Ismerem a határaimat, tudom azt is, hogy miben nem szeretek részt venni. Tudom, hogy sokan zavarban vannak, amikor felhívnak, ez valahol természetes és érthető is. Amit azonban nem tudok sem megérteni, sem elfogadni, az a pimasz, arrogáns, erőszakos kommunikáció. Egy mondatból, pár szóból, a hangszínből, a hangja minőségéből már azonnal következtetek a hívó személyiségének fő vonala már feltárul előttem, és döntést hozok, adok-e időpontot, vagy sem. Jól van ez így, védem magamat a betolakodóktól, a segítség elfogadására alkalmatlanokról, méltatlanoktól. 

Kérem, hogy olyanok ne keressenek, akik járnak ide - járnak oda, egyáltalán nem tudtak még semmit felmutatni az életükben, de az a hobbijuk, hogy mindent és mindenkit kipróbálnak...és velem is ezt akarják tenni, kérem, hogy ők felejtsenek el, rendben? Ütközni fognak velem, és számukra nálam nincs időpont. Nyafkán-nyeglén, vagy emelt hangon, kiabálva-főnökösködve beszélők, utasítgatók is elutasításra kerülnek, ezt érthető és természetes, így van rendjén. Férfiak esetében, mármint akik segítséget szeretnének kérni tőlem, külön felhívom a figyelmet arra, hogy amellett, hogy egy jó szakember vagyok, nagyon érzékeny hölgy vagyok, és ennek megfelelő udvariasságot és tiszteletet várok el, ez így van rendjén.

Jelenleg két egyszerű módja van hogy személyesen találkozzunk egymással, az egyik lehetőség az - időnként és főleg kedvem szerint létrehívott - előadásaimon nyílik, a másik pedig személyes vagy telefonon történő konzultáció keretén belül, fogadóóráim valamelyikén, Budapesten. Ha már megvan a szilárd elhatározás, kérek mindenkit hogy személyesen jelentkezzen be, ezt a bátorságpróba és az együttműködésünk első lépcsőfokának szoktuk tekinteni.  2013. áprilisától a személyes fogadóórák a hatékonyságom teljessége érdekében új rendszabályok és bejelentkezési/időpontfoglalási szabályok feltételeivel továbbra is zavartalanul és akadálymentesen és szeretetteljes légkörben zajlanak hétköznaponként és sokszor szombati napokon is. A velem való találkozás alapja az jó irányba történő önváltoztatásra való elszántság és a kölcsönös bizalom, valamint a kedvesség, amely feltétlenül szükséges ahhoz, hogy én magam is nyitott legyek feléd.

Telefonszámom amelyen ha saját telefonszámod kijelzésével, nyugodt, zajmentes helyről (hogy jól és tisztán halljuk egymást) felhívsz és bemutatkozol, bejelentkezhetsz hozzám, felelősséggel, természetesen lehetőséged lehet arra, hogy időpontot előjegyeztess. A bejelentkezéseket is én magam kezelem, nem véletlenül.

Nem akarok és nem is tudok mindenkivel foglalkozni, ha úgy érzem akkor nemet mondok, de annak mindig megvan az alapos oka.

Hétfőtől szombatig 9-20 óráig érdemes próbálkozni, ha tudom akkor felveszem a telefont, ha nem tudom, akkor ebben az "emberi" időben megpróbálok mindenkit visszahívni.

Vasárnap ne keressen senki sem! 

Sms-ben ne érdeklődjön senki, pimaszságnak tartom és nem gondolom udvariasnak egy ismeretlennel vagyis velem szemben. Ha ügyvédet vagy fogorvost keres valaki, akkor sem gyáváskodik és nem is üzenget, igaz?

Azonnali segítség szinte sosincs, mindig időpontegyeztetés van, szerintem ez ilyen szintű és minőségű elfoglaltságoknál teljesen természetes és érthető.

                              

                                   +36-30-605-7199 :  Ujfalusi Márta

 

Kérem, hogy csak olyanok hívjanak, akik komolyan gondolják, akik bizalommal és nyitottsággal és érdeklődéssel vannak felém.

Kíváncsiskodókra, notórius kísérletezgetőkre semmi szükségem, csak akkor hívj ha alázattal segítséget tudsz kérni és elfogadni.

Sms-ekre nem áll módomban válaszolni, "visszahívást kér" sms-ekre sem reagálok illetve nem szeretem. sőt szemtelenségnek tartom ha sms-ben vagy bármilyen más formában küldenek kérdéseket, házi feladatokat illetve litániákat, ezekre sem reagálok. Mindent csak személyesen! Bejelentkezésre van csak lehetőség, amely körülbelül két-három perc  alatt zajlik le, nincs lehetőség arra, hogy kérdéseket tegyél el az első telefonos kommunikáció alkalmával és időm sincs válaszolni rájuk.

Szeretném ha mindenki személyesen vállalná a nevét és a hangját. Nem fogadok olyanokat, akik vasárnap vagy este késői órán zavarnak, akik nem kedvesek, nem udvariasak, akik nem tudnak bemutatkozni, akik nem köszönik meg hogy visszahívtam őket, akik csak a keresztnevüket mondják meg, akik a bejelentkezést "túlbeszélik", akiken érzem hogy félnek, akik bejelentetik magukat baráttal, rokonnal, ismerőssel.

Mindenki személyesen kell, hogy hívjon, így elejét vehetjük az esetleges félreértéseknek. Ha épp nem tudom felvenni a telefont, természetes, hogy visszahívlak, amint lehetőségem van rá. Az időbeosztásom szoros és teljesen egyedi, változó.  A hivatásom nem szolgáltatás hanem: szolgálat. Annak tudok segíteni aki hajlandó egy hullámhosszra kerülni velem és együttműködő. Nem mindenki kap időpontot és lehetőséget, megérzem azt hogy kivel érdemes foglalkozni és kivel nem. Természetesen nagyon érzékeny vagyok és nem hagyom összetaposni sok munkával és erővel felépített, intelligens birodalmam, szentélyem, amely békés és rendezett is, és szellemi-lelki békémen alapul. Nem vagyok átjáróház és nem engedem meg az illetlen viselkedést, a kapkodást és az arroganciát sem.

Korrekt, kedves és rendes, megbízható vagyok, senkivel szemben nincsenek extra elvárásaim, egyetlenegy dolgot kivéve amely az ŐSZINTESÉG és az ebből fakadó tisztességes viselkedés és a nyugodt higgadt hangnem.

Ha már valaki járt nálam, lehetőség van a következő telefonos konzultáció alkalmával félórás konzultációt is igénybe venni. Első alkalommal akár személyesen, akár telefonon a teljesség miatt kizárólag egy órás konzultációt vállalok.

A segítségem hatékonysága és a gyógyítás-látás-energetizálás telefonos konzultáció alkalmával is UGYANOLYAN HATÉKONY mint személyesen, szemtől szemben, lévén tértől és időtől teljesen független vagyok és bizonyos síkokat könnyedén átlépek. Nem szükséges tehát fizikailag látnom senkit és az sem szükséges, hogy engem fizikailag lásson valaki miközben beszélünk. Telefonos konzultációra általában hamarabb tudunk időpontot egyeztetni mint személyes beszélgetésre. Értékes időt, utazást, parkolási és közlekedési gondokat tudunk megtakarítani telefonos konzultáció esetén, akik már kipróbálták ezt velem, ők ezt pontosan tudják, akik még nem próbálták azok pedig sejtik hogy ez így van. Felesleges nagy távolságokból elindulni, utazni, pontosan és jól működik a telefonos konzultáció is, ugyanolyan bensőséges együtt-beszélgetést tudunk kialakítani.

A legkitartóbbaknak javaslom, hogyha esetleg 24 órán belül nem hívlak vissza, kérlek próbáld meg hogy újra hívsz. Elképzelni sem tudjátok mennyien keresnek, gyakorlatilag egész nap.  Van aki "túlbeszéli" a bejelentkezést, nem kellene, egyszerűen, kedvesen kommunikálj és ne legyél zavarban, nincs miért, nagyon rendes vagyok. Szeretettel javaslom, hogy mielőtt bejelentkezel hozzám, olvasd el az "Amire számíthatsz velem kapcsolatban.." menüpontot és néhány írásomat, cikkemet is, kicsit készülj fel. Szeretnék minden hozzám fordulót megkérni arra, hogy amennyiben dohányzik, a velem való találkozás előtt - akár telefonos, akár személyes konzultáció - a dohányzást legalább 24 órával az időpontunk előtt egy kicsit függessze fel, egyáltalán nem tűröm a nikotin méregszagát. Teljesen természetes, hogy egy európai környezetben rágógumizni, sem asztalra könyökölni, nem illik senki társaságában. Borzasztó, hogy ilyesmiket ide kell írnom, de olyan viselkedéseket tapasztalok, amit nem nagyon hiszek el, pedig igaz, sajnos megtörténik. Az arcomba köhögni sem illik, azok, akik influenzában szenvednek, betegek, a saját érdekükben is maradjanak inkább otthon, ágyban, a saját környezetükben.

Valószínűleg nem rettent el az a tény, hogy öntörvényű, erős és határozott egyéniség vagyok aki egyfajta álláspontot és semmiképp sem bizonytalanságot képvisel és Te is azok közé tartozol akik kedvesek, őszinték, bátrak és szomjazzák az igazságot. Az igazság sokszínűbb, érdekesebb a hazugságnál, amely lesüllyeszt. Az igazság a hazugsággal ellentétben: mindig feladatot ad és cselekvésre késztet : MEGMOZDÍT.

Nem igazán vagyok 'virtuális', ez a kis szerény honlapom is inkább csak tájékoztató jellegű és tényszerű.  Nagyon is valóságos és személyes térben vagyok jelen. Annyira használom csupán az internet és a technika kínálta lehetőségeket amennyire engem szolgálnak, javaslom ezt sok szeretettel mindannyiunknak!   Ha van kedved keress meg a facebook-on is, itt: www.facebook.com/UjfalusiMarta   

A teljesen érthető és kicsit szigorú szabályok működnek és azért vannak, hogy jól tudjak működni, és azoknak is jó legyen, akik kiérdemlik a segítségemet. Értő és érző szívem van, valamint élesen és pontosan működő tudatom és nagyon jó a memóriám is.  Köszönöm a megértést és a bizalmat!  Béke veletek!