Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretettel üdvözöllek!

Bizonyos vagyok abban hogy Te sem a véletlenekben és csupán az anyag valóságában hiszel, hanem valaki-valami másban, valaki-valami többen és szentebb-ben is, akit ki Teremtőnek, ki Örökkévalónak, ki Istennek hív, és a lényeg ugyanaz. Van egy Rend, amely által az Univerzum tökéletes forgatókönyv alapján működik, elsősorban szellemi erők által.

A léleklátó, így én is, nem a 'maga ura', így hála Istennek sem a tudatommal sem a vágyaimmal sem az akaratommal sem pedig a gondolataimmal nem tudom befolyásolni mit látok, mit érzékelek. Különleges energiák birtokában vagyok, amely egyre csak több és több lesz. Én magam is érzem azt a belőlem és körülöttem levő segítőimből áradó gyógyító energiát amit a közelemben levők megtapasztalhatnak. 

Feladataimat hivatásnak és szolgálatnak tekintem és így is végzem. Nem mindenkinek vagyok való és nem is szeretnék mindenkinek megfelelni. Jelentős érzelmi és értelmi intelligencia kell ahhoz, hogy valaki felfogja ki vagyok én, mit tudok, mit kaphat tőlem és ahhoz is intelligencia kell, hogy engem megfelelően értékelni tudjon. 

Senkivel nem vagyok összetéveszthető. Sem a tudásom, sem a megjelenésem alapján. Nincs álnevem, nincs szükségem bohóckodásra és arra sem, hogy megjátszam magam. Nem vagyok senki titkára, asszisztense, és már az sem zavar, ha valaki utánoz, vagy másol. 

Csakúgy mint bármely más területen is, minden területen, ezotérián belül is vannak sötétek és fényesek. Középút nincs! Aki kicsit is sötét, az sötéteket mond, sötétből! Aki nagyon sötét, az esetleg le is ránt a saját szintjére. A sötétek is tudnak segíteni: szenvedésekkel és rossz érzetek keltésével, náluk kell megfizetni a "tanulópénzt", sokan panaszkodnak rájuk, pedig nem kell, ott kellett volna / ott kell hagyni őket az első pár perc után.

Mindenki a saját tudatszintjén kér segítséget. Ha magas rezgés felé vágyódsz akkor olyan segítőt találsz előbb vagy utóbb aki magas rezgésen működik. Aki nem adja fel, és hisz az örök fényből táplálkozó segítségben, megtalál. Sokan közületek, akik felkeresnek, megjárták már Tolnát és Baranyát, eltévedtek, hagyták magukat megtéveszteni, aztán mint a részegségből egyszer csak felébredtek és újra elkezdtek keresgélni, nagyon helyes! Szeretem, ha valaki nem adja fel, én magam is ilyen vagyok. Rendkívül egyszerű eldönteni ki az ördög és ki az Angyal, azt szoktam javasolni hallgass a szívedre és nyugodtan támaszkodj az érzékelőidre, például nézz rá az illetőre, hogy néz ki, milyen a keze, a tekintete, milyen a hangja!  Fontos! Teszem a dolgom, nem foglalkozom azzal hogy ki mit csinál, de nem tudom nem megjegyezni hogy szomorúnak, sivárnak és egyben elgondolkodtatónak tartom hogy egyre inkább teret hódítanak itt ott amott az "egy perc áll a rendelkezésünkre és tegye fel a kérdését"-showműsorok...erről a véleményem az, hogy egyrészt azonnal kikapcsolják adásból a betelefonálót tehát nincs módja reagálni a kapott válaszra, másrészt bárki aki ezekben a showműsorokban bohóckodik, kizárt hogy hitelesen és felelősségteljesen összpontosítani tudjon bárkire, bármire is. A sorselemzés és a lélek gyógyítása sem showműsorba való téma! A terápia négyszemközt zajlik, és sok titkot őrzök. Minden valamirevaló terapeutának saját, önmaga által kidolgozott gyógyítási munkamódszere van. Nekem is van módszerem, melyet sehol nem tanítok, csakis gyakorolok.

Nálam maga a ráhangolódás is néhány percet igényel és ez így a tökéletes!

Többnyire Hölgyek keresnek fel, előadásaimon is. A Hölgyek könnyebben kérnek segítséget (sokszor családtagjaik, szeretteik számára is!) sérülékenyebbek de elfogadóbbak is. A nemek aránya (mármint akikkel munkám során találkozom, kb.60-40%, a Hölgyek javára. Ez az arány lassan 50-50% lesz, ez a tendencia, örülök!) Miért van ez így? Egyszerű a válasz. Azért mert a Hölgyek talán kicsit bátrabbak, merészebbek, érdeklődőbbek, jobban-könnyebben kommunikálnak és a legfontosabb döntéseket ők hozzák meg. Soha nem a Férfi választ, lehet jól vagy rosszul választani de mindig a Nők mondják ki az utolsó szót. A Nőkön a világ terhe, de jól van ez így, maradjon is így. Ha ezen most bárki is megbántódna, ne tegye, legyen inkább belátó. Ezzel természetesen nem akarom elbátortalanítani a férfiakat, sokkal inkább elgondolkodtatásnak és bátorításnak szántam az előző pár mondatot, miképpen a következőket is. A lélek nőnemű, jin-/befogadó energia. A "lelkizéshez", mindennek az alapjához és a forrásához igenis meg kell nyitni a női oldalunkat. Mindenkinek van női "oldala", érdemes megtalálni és fejleszteni. Nem kell szégyellni ha valaki érzékeny, mert ez azt jelenti élesen "működik". Igaz, sérülékenyebb is, de szerintem ez egyáltalán nem baj, egy idő után edzettebb is lesz.  Van pár fontos alaptulajdonsága azoknak akikkel kölcsönösen szerencsések vagyunk, hogy találkozhatunk: mindenki hős és bátor, mindenki magas szinten intelligens és mindenki elfogadó.

Lényeges, hogy mit látok, mit érzékelek, .... még lényegesebb hogy segíteni is tudok, hogy változtatni tudj azon, amin esetleg már régóta akarsz...csak még eddig nem merted vagy úgy alakult hogy nem tudtad megtenni.

Sok-sok év gyakorlati tapasztalata alapján bátran kijelentem, hogy pontosan tudom és érzem ki-kicsoda és azt is hogy hogyan tudok segíteni különböző embereknek, akár egy azonos családon belül is, hasonló vagy különböző élethelyzetekben.

Gyakorlatilag teljesen eszközmentesen dolgozom/működök,  az Örökkévalóságból érkező és körülöttem és bennem teret kapó kép-és hangüzenetekre támaszkodva, melyek angyali segítőktől érkeznek.

Ha elhiszed, hogy láthatlak Téged tényleg annak aki voltál és vagy, akkor elhiheted azt is, hogy azzá válhatsz akinek látni szeretnéd magad, jobbítva, változva, hibáidat önmagadnak is megbocsátva, sőt elfeledve. 

"Egyetlenegy ember bensőségesebben érdekel, mint egy világváros vagy egy világbirodalom; igaz, egyetlenegy embert nehezebb is felfedezni, bejárni és megközelíteni."  (Márai Sándor)

Ha tiszta és igazi képet szeretnél, ha úgy érzed nem mellébeszélésre, hanem objektív, szeretet- teljes segítségre, útmutatásra, energiára, töltődésre, energetikai tisztításra van szükséged és szeretnél közelebb kerülni saját magadhoz és az Igazsághoz, ha már eldöntötted hogy tökéletesedni szeretnél, ha szabadulni szeretnél gyötrelmektől melyek lelki síkon kínoznak de már fizikai szinten is tapasztalod őket és ezen változtatni szeretnél,  ha magasabb rezgés-számra szeretnél kerülni és tudod hogy ez saját erődből nem megy, ha helyrehoznál vagy elengednél "dolgokat", ha újra szeretnél örülni az Életnek, hívj bátran és bizalommal. Angolul és oroszul is beszélek, ezeken a nyelveken rendszeresen "dolgozom" is.

Szeretettel várom az életüket (és ezáltal mások életét is) jobbá, teljesebbé, rendezettebbé tenni akarókat!

Legyen szép és örömteli napod! 

 

 "Bár angyalaink mindig csak suttogásnyira vannak tőlünk, még közelebb jönnek, ha szenvedünk, félünk, vagy ha szomorkodunk és aggódunk. Ilyenkor szeretőn és gondoskodón átölelnek minket."