Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemények rólam és a munkámról

 Köszönöm, te én már hetek óta nem aludtam ilyen jól, mint múlt éjjel, és ilyen könnyűnek sem éreztem magam már rég, mint a veled való találkozás után :)

 
 
 
 
szép napot!
B.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves Márti,én is hallottam a nekem szólókat,hálás köszönet érte. kerestelek ma délelőtt telefonon a hosszabb konzultáció miatt. Ettől függetlenül igyekszem meghallgatni ma délelőtt is, szeretem a higgadtságodat,könnyedségedet. Kiváló a műsor. Üdvözlettel:M
 
----------------------
 
NAgyon köszönöm a tegnapi beszélgetést. Felkavaró és egyben megnyugtató is volt...feltétlenül személyesen is fel szeretnélek keresni. Nagyon megérintett az őszinteséged ,és átjött az együttérzésed,jó szándékod is. Nagyon ,nagyon köszönöm:)
További sikeres életet kívánok neked tiszta szívemből Isten áldásával.
 
-------------------------
 
Kedves Márti ! Örülők, hogy az elejét hallottam. Tökéletesen össze illünk. A többi még nem fontos az életem szempontjából. Nagyon élvezetes a tanácsadásod. Köszönöm András !
 
----------------------------
 
Köszönöm Drága Márti !
Mindent elmondtál másodszor is (akkor jó volt a hang). Szombat délelőtt, ettől függetlenül meghallgatlak (nagyon kellemes a hangod). Csodálatosan tisztán, érthetően beszélsz nekünk tanácstalan, érdeklődő lelkeknek (embereknek). Lelkes amatőrként, sok sikert kívánok a munkádhoz, és a magánéletedhez. Köszönök mindent András !
 
-----------------------------
 
 
Kedves Márta!Hálásan köszönöm az elemzést, és jót nevettem magam is és csodálkoztam mikor visszaolvastam, hogy milyen Kazinczy-s kifejezést használtam....:-))))
 
---------------------------
 
Drága Márta!Tudom,hogy már többször kérdeztem,de,valamiért a nyarat érzékeltem a változásra!Nagyon köszönöm kedves válaszod!Szeretettel:Ili