Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagyon sokan írnak nekem, számolnak be rövidebben - hosszabban mi történt, mi történik velük miután találkoztunk vagy írnak pár sort arról, hogy mit tapasztaltak nálam illetve általam. Természetesen erre csak akkor van mód, ha már megismertük egymást, személyesen. Sokan ráismertek saját magatok által írt kedves sorokra, név/aláírások nélkül, csak a keresztnevek kezdőbetűjét közlöm. Szabadon válogattam azokból a levelekből, melyeket küldtek, küldtetek nekem és melyeket ezúton is szívből köszönök!  

Minden szeretet, energetikai tisztítás, áldás amelyre nyitott vagy és befogadó vagy, beépül és az már a Te sikered! A sikertörténetekkel melyekkel megtiszteltek, a visszaigazolásokkal a gyógyulásokról Egymást erősítitek és az Isteni IGE valóságos működéséről adtok tanúbizonyságot.

Istennek tartozunk hálával és dicsőítéssel. Ha bármilyen dícséretet vagy köszönetet, jó hírt kapok, azonnal "továbbítom" és megköszönöm, hogy részesülhettem abban a kegyelemben, hogy segíthettem és továbbra is segíthetek.

Sok szeretettel gondolok Mindenkire (családomra, barátokra, ismerősökre) akik segítettek fejlődésemben és képességeim kibontakozásában, akik sosem csodálkoztam rajtam és sosem tartottak furcsának, és mindig megértőek velem. Azokra is szeretettel gondolok (nagyon nagy szükségük van rá) akiket a tisztaságommal és az egyenességemmel zavarok/zavartam, akik gáncsoltak, irigykedtek vagy eltaposni vagy üldözni próbáltak, hiszen ők abban segítettek, (nagyon hatékonyan!) hogy még erősebb és még fényesebb és magabiztosabb látó-gyógyító váljon belőlem.

 

 "Szia Márti!
Csak egy pár szót akartam írni Neked, hogy tudd sokat segített a múltkori beszélgetésünk és köszönöm. Köszi mégegyszer a tisztánlátásodat és sokat gondolok arra amiket mondtál." (K)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Kedves Márti!
Nagyon jó volt Veled találkozni ismét. Hálás vagyok nagyon.
Örülök neki, hogy sok jót is mondtál. Sokat fejlődtem tavaly óta, amit megbecsülök és igyekszem, hogy még többet fejlődjek, még messzebbre jussak.
Próbálok figyelni a 'gyengeségeimre' és javítani ratjtuk..
Igyekszem, hogy a kommunikációm teljesebb legyen, gyorsabb legyek.
Elhatároztam, hogy kiállok magamért, kinyilvánítom az érzéseimet, (az elfojtásnak semmi értelme), feldolgozom a múltam, így remélem meggyógyulok fizikailag is, elmúlik a fájdalmam.
Mindenképpen figyelembe veszem a jó tanácsaidat, amit nagyon köszönök.
És ismét mondom, hogy a véleményeimet Rólad nyugodtan felhasználhatod a honlapodon!
Szeretnék minden jót kívánni Neked továbbra is. Tökéletességet, egészséget, harmóniát, teljességet. " (T)

 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Kedves Márti!
Mi köszönjük, hogy megismerhettünk Téged! Gyakran emlegetünk, hogy milyen hihetetlen pontosan megmondtál még apróságokat is a múltunkból/jelenünkből! Mindketten voltunk már jósoknál/médiumoknál, de egyikük sem volt még megközelítőleg sem ennyire biztos a dolgában, és ennyire pontos.
Az utolsó médiumot, akivel D. néhány hónapja beszélt (egy svájci pasi, akit állítólag már az amerikai TV is letesztelt, és 80%-a igaz annak, amit mond) szintén jónak éreztük, és ugyanazokat mondta, amit Te, de még csak feleannyira sem volt olyan részletes.
Ha erre jársz/jártok, akkor nagyon örülnénk, ha Hozzánk is betérnétek, szállás sem lenne probléma. puszi, H. & D."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Ami azt illeti, nem ártana ellátogatnom Hozzád, mert az életem egyre vadabb fordulatokat vesz,lassan félek,kicsúszok majd egy kanyarban......" (R.)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Marti,

Hogy vagy? Remelem minden rendben van veled!

En is jol vagyok! Ahogy mondtad ugy talaltunk lakast..erkezesunk utan 2.nappal mar fizettuk a kauciot!K. az orosz lany csak ahogy mondtad nagy edes es nagyon jol kijovunk!:-) Es jon a harmadik lany is jovo heten a lakasba, mert addigra lesz kesz az egesz..Meg csak az ures lakasban lakunk!:-))Ezet mind igy szorul szora mondtad, sot azt is h 45 percre lesz a suli es pont annyi, ja es h zold ovezte- es az utca nagyon szep fás!:-))100%os!:-))

Ez is nagyon fontos, amire itt ebredtem ra, hogy szamomra fontos a penz , es nem azert h felvagjak vele, de az egy jo erzes, amikor az ember kemenyen dolgozik es mellette jol keres. Foleg azert h ne legyen kiszolgaltatva senkinek sem..es most ezt is meg kell tapasztalnom, milyen erzes amikor nincs ugy mint azelott mindig! Erdekes tapasztalat, de ha gyerekeken szeretnek segiteni, akkor ez nagyon fontos tapasztalat, hogy tudjam milyen ha nincs!nehez de a jovomhoz ez is kell, biztosan ! Megtapasztalni azt h ebben az evben semmi sem biztos az eletemben.nagyon erdekes...fel ev alatt az egesz eletem teljesen megvaltozott...munka, orszag, biztonsag, parkapcsolat....sokat kockaztatok ezert az evert, ami termeszetesen a jovom lesz:-)

Ne haragudj , hogy ilyen sokat irtam! csak szerettem volna h tudd h az elso hetem ugy zajlott , ahogy mondtad!!!:-))

M.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Marti!!!nagyon erzem h el vagy havazva, de jo h masokon segitesz!!Ez olyan jo es ez hatalmas kincs!!!hihetetlenul halas vagyok h megismertelek, mert Te nagyon sok erot adtal es adsz nekem! Karacsonykor megyek hozzad mindenkeppen..jo lesz!
Koszonom a ram gondolast!!Ram is fer!
nagyon sok puszi es koszonom a tisztitasokat!!!!
puszi
ui: Vigyazz magadra nagyon!!!! M.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti!

Nagyon jó volt ismét nálad lenni, független attól, hogy negatív dolgokat is mondtál jól éreztem magam, de igazából ez csak másnap csapódott le. 
Még egyszer nagyon szépen köszönöm. Majd még jelentkezek.
Vigyázz magadra.
Puszi
R.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 Szia Márti 
örültem mikor megláttam,hogy személyes üzenetként kaptam
 meg a cikk infódat (nem a szokásos körüzenet) Elolvastam
 és nagyon érdekesnek találtam.És tudom, hogy profi vagy
 nekem minden bejött amit mondtál  
De jóó neked..Szeretnék olyan pozitív lenni mint te  
De gratula a cikkhez ha lesz még ilyen várom a linket  

Jaa végig olyan érzésem volt mikor olvastam a cikket, hogy
engem nézel és tudod hogy olvasom

puszi, A.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 "Kedves Márti!
Köszönöm a tegnapi beszélgetést. Időnként kell a fenékbe billentés. Érezzük a szeretetedet mind a ketten és jó, hogy vagy nekünk. Megerősítesz minket, persze nem akarunk visszaélni ezzel, hiszen tudjuk hogy sok embernek van szüksége az erődre, energiádra. Gy."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Köszönöm,hogy vagy, mert ha Te nem volnál már én sem lennék.

A.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Szia Márti!
Gratulálok a cikkhez, és ahhoz is, hogy ilyen sikert elértél, hogy felkerestek.
Elgondolkodtató dolgokat olvastam a cikkben. Az, hogy az ember elmegy hozzád az egyrészt a léleknek egy felüdülés, megújulás, az embernek pedig egy útmutatás, irányvonal, amin érdemes elgondolkozni. Én a magam részéről nagyon sok olyan instrukciót kaptam Tőled, amit érdemes volt megszívlelni. Márti, remélem, hogy Veled minden a legnagyobb rendben és mind szakmailag mind emberileg a legtöbbet kapod vissza abóól amit adsz. Én mindenesetre nagyon örülök annak, hogy ismerhetlek és ahogy tudok és módomban áll ismét keresni foglak. Szia, K. " 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"....szuppperul vagyunk, a többi "területen" pedig kifogások helyett megoldásokat keresek így haladok/"szárnyalok" is egyre gyakrabban! 
... a hangod rádióbarát akkor pláne tessék ( ) előadásokat tartani ( és ha elfogadod akkor kihangosítással(!) ) és nyilatkozz sokat a rádióban had jusson el minél több lélekhez...
 Isteni hétvégét!  P. "

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Szia Mártikám!

Csak szeretném Veled tudatni,hogy voltam amniocentézisen és kisfiam lesz ahogy mondtad is. Köszönöm a segítséget! Puszi M. (szülés után majd megkereslek)"

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

" Szia Márti!
Nagyon örülök, hogy az angyalok hozzád vezettek ! Hazafelé az úton, hihetetlen felszabadultság érzés volt bennem, teljesen felszabadultam és olyan könnyűnek érzem magam ! Úgy érzem, újra a régi vagyok !

Köszönöm Neked! M."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Szia Márti!
Virágot kaptam, de este 8 körül értem haza. Templomba csak holnap tudok nyugodtan elmenni.
Nagy segítség volt a mai nap, hogy Veled találkozhattam! köszönöm a jóságodat. R."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti!

Karácsony előtt jártam nálad, és olyan jó dolgokat láttál a jövőmben szerelmi téren, amitől már hazafelé menet teljesen máshogy láttam a világot! Akkor megfogadtam, hogy ha teljesül, beszámolok róla, úgy érzem, ezzel tartozom is. És a másokkal megosztott öröm, ugyebár dupla öröm.
Március hónapra láttad a komoly kapcsolat lehetőségét, és meg kell mondjam, nem kellett várni addig a nagy találkozásra! K-vel február elején megismerkedtem, és rögtön egymásba szerettünk. Rengeteg dologban hasonlítunk, szinte nem is találok olyan dolgot, amiben különböző lenne a véleményünk. Májusban már össze is költöztünk, és boldogok vagyunk együtt.
Ha nem veszed tolakodásnak, a későbbiekben is írok, ha történik valami.
Köszönöm! szia, B. "

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

".......Talán most kezd alakulni valami egy fiúval, de nem akarom elkiabálni.
 Próbálom lazán felfogni a dolgokat, és örülni a  "mának".
Egyébként sokszor eszembe jut az a másfél óra, amit nálad
töltöttem most már vagy másfél évvel ezelőtt."
Á."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Szia Márti!

Az az igazság, hogy egyből megtaláltalak,de valahogy úgy éreztem, hogy ma fogok csak jelentkezni, olyan fáradt voltam, hogy nem tudtam gondolkodni, csak bedőltem az ágyba. 
Én tartozom köszönettel, hogy fogadtál, nagyon fantasztikusan éreztem magam, ma is ébredés után fura volt az érzés, hogy "tudok" ,de teljesen természetesnek veszem, ez nagyon jó. Köszönöm az áldást! Én is sok sikert kívánok mindenhez, ha egyáltalán "egy halandó" kívánhat ilyet egy Látónak?!
Biztos vagyok benne, hogy még hallatok magamról üdv és puszi, E."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Szia Márti, én is örülök, h találkoztunk, sok mindenen gondolkoztam, amiket mondtál, mindenképp hasznos, jó élmény. Imádom Marina Vladyt, és végre valaki rajtam kívül is ismeri.Piacere. Nem is mondtad hogy ilyen tehetséges vagy a nyelvek tanulásában (is).  Puszi, K."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti,

Nekem nagyon jól bejött amit a munka terén mondtál, akkor és úgy lett állásom, ahogy mondtad. Engem ez az infó, és remény tartott egyáltalán életben... vicc nélkül.
Engem meggyőztél, természetes, hogy ajánlani foglak másnak is, aki látót keres, vagy keresi a helyét, útját, "jövőjét"...
... gondolok Rád, tudom hogy vagy és mondalak mindenkinek, aki "potenciális" érdeklődő...
... hát, igen, XY nem volt könnyű eset, ebben biztos voltam, ahogy abban is, hogy nem akartál neki mondani mindent, amit érzékeltél (ezt csak én gondolom)... ez az én szempontomból nem befolyásolja pozitív tapasztalataimat Veled :-)
Vigyázz magadra, minden jót, sok-sok pozitív energiát kívánok Neked továbbra is!
Puszillak, C.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti!

Te egy Tündér vagy!!! 
Nagyon köszönöm a mai napot és, hogy olya sok időt szántál
rám, annak ellenére hogy siettél. Szeretettel üdvözöllek! M.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Szia Márti!

Gondoltam beszámolok Neked az apró de számomra rendkívül fontos fejleményekről.
Nem szeretnélek terhelni vele, így válaszolnod sem muszáj.
csak a boldogságom, túl nagy ahhoz, hogy magamba zárjam.
...........................
Úgy érzem, hogy ez most az, amit te mondtál...szépen lassan kialakul majd...
legyen szép napot!
Áldom a napot, mikor elmentem hozzád!
P.

ui.  Azért ezek nagyon jó visszaigazolások lehetnek! Tudod,
nagyon sok ember nem kap semmiféle visszacsatolást a
munkájáról, te szerencsés vagy ebben. P."

 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti!

..... most éppen tudok nyugodtan írni.
Láttam a véleményemet a honlapodon :-) Elolvastam az összeset! Nagyon jók az írások. Minden jó illik Hozzád!!

Szoktam Rád gondolni még mindig. Olyan sok tanácsot adtál, hogy nagyon szerencsés vagyok - hálás lehetek, hogy megkaptam azt a lehetőséget, hogy megismerhettelek!!
Kívánok sok-sok erőt, szeretetet, türelmet, egészséget!!!

puszi, T.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Kedves Márta!

Ne haragudj,hogy már megint feltartalak, de úgy vélem, be kell számolnom neked az eseményekről,hisz a bennem lévő változások  TE odaadó munkád gyümölcse !
........ (és itt következett egy hosszabb beszámoló,csupa fantasztikus dolog történt!).........
Köszönöm neked. Nem győzöm köszönni a jóságod. Remélem, valahogy az életben tudok neked segítséget adni, hogy visszaadhassam neked e sok jót, amit tőled kaptam. A legnehezebb napjaimban voltál-vagy velem! Nélküled ki tudja mi lett volna velem.
KÖSZÖNÖM.
Vigyázz magadra. Őszinte szerető szívvel gondol rád: R.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 Drága Márti!

Nagyon édes vagy és köszi minden tanácsot! Boldog vagyok, hogy újból megtaláltuk egymást, nagyon várom a személyes kontactot, hívlak, ölel, A.

 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti,
...szép sorjában intézem a dolgaimat
jól vagyok ... nagyon jót tett a múltkori találkozásunk ...és kezdek öszeszedettebb lenni, A.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Az csak jó hogy nem volt időd válaszolni a levelemre mert akkor van sok a vendéged. Sok embernek kell hogy megtalálja a hitét és átformálja a nézeteit.
Én is csak köszönhetek neked. Ezért tervezem, hogy a férjemet is elviszem hozzád, nem mondom hogy holnap, de megyünk.

Üdv.K.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti!

Tényleg nagyon hatékonyan tudsz imátkozni mert ma eladtam a lakást! Nagyon, nagyon köszönöm! Sz.A.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tündér vagy, köszi! L.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hello drága

Megkereslek még mindenképpen, tele vagyok tervekkel és energiával.......ha kész lesz szólok és ha van időd eljössz és hozol egy kis áldást! Amit meg mondtam az nem bók volt hanem az igazság! Puszi K.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti!

Jó olvasgatni az oldalad, nagyon sok erőt sugároz!

Írod, hogy tartasz előadásokat is.nagyon érdekelne, és mindenképp módot keresnék rá, hogy elmenjek. kérlek szólj mindenképp (az oldaladon feltünteted az időpontokat? lehet, suta vagyok, de nem találtam meg)

szeretet, vk

 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 Szia Marti

Nagyon jol esett Veled a beszelgetes, egyaltalan csak az egyutt-"levés"
Elegge elkeseredett hangulatban voltam az elmult hetekben, pedig alapvetoen optimista es vidam emberke vagyok,,persze neha kell a terde-eses, akkor talan jobban elgondolkodik az ember az elet dolgain...
Marti, annyira feltoltodtem Nalad, egeszen rendben ereztem magam es amint mondtad, a parom is valahogy kozelebb volt hozzam es erezhetoen finomabb es figyelmesebb volt......Sokat kell tanulnunk, csiszolodni, de komolyan ereztem a segitseged..
El fogok menni Hozzad meg Karacsony elott, az energiad, a kisugarzasod, es a lenyed erezhetoen nagyon jot tesz nekem es oszinten olyan szimpatikus voltal!!... nagyon!
Ajanlottalak es foglak is sok Teged megerdemlo embernek....a kartyakat is elosztogattam, majd adj meg..vannak sokan, akikre rafer egy kis biztatas, vagy eppen egy kis utmutato, meg akkor is, ha rosszul tesznek dolgokat
Koszonet a reflexologusert is.
Nagyon szep napot, kellemes hetveget es remelem mihamarabb talalkozunk, addig is, biztos erzem majd a segito gondoskodast Toled es Fentrol is...
Cs.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti!
>
> Köszönöm szépen, olyan ari vagy, hogy eszedbe jutottam!
> Igen, jól vagyok, köszönöm szépen, bár iszonyat sok minden
> történt velem, a kedvemet nem szegte, és újra felfelé
> haladok. Minden nap a busszal a kapud előtt megyek el, és
> mindig eszembe jutsz.
> Nemsokára már végre tudunk talizni is, mert szeretnék veled
> talizni!

Puszi, I.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 Kedves Márti!

Köszönöm szépen a délutánt . Külön köszönet az őszinteségedért, eddig még ilyen nyíltan senki nem mondta a szemembe a házasságom mikéntjét.
Megmondom neked őszintén félek és össze is zavarodtam, de sokkal nyugodtabb vagyok, mint  azelőtt, igaz rengeteget sírok.
Hálás vagyok a sorsnak, hogy rád találtam.

A.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

A múltkor mikor nálad voltam szerettem volna elmesélni, de
lemaradt, hogy elővettem a régi Bibliámat, évek óta nem
olvastam.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TUDOM, hogy nincsenek véletlenek, minden úgy alakul, ahogyan a legjobb nekem, mert szeret az Úristen. Sokat tanultam Tőled, nem is tudok felocsúdni azóta...
Köszönöm a nyugalmat és a tisztánlátást, amit általad kaptam, és nyitottan, kíváncsian várom a fejleményeket!
Zs.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Drága Márti!

Évekkel ezelőtt, valahol a depresszió bugyrainak mélyén hánykolódva jutottam el hozzád a teljes kiábrándultság és nihil állapotában, s most két csöpp szempár tükrözi nap mint nap azt a csodát, amiről annyit meséltél. Köszönöm, hogy adtál a fantasztikus erődből, mely azóta sem szűnik bennem.

K.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Martikam :)

Beleolvastam a weboldaladba. Nem igaz. Elolvastam az egeszet :) Tudod, olyan jo volt olvasni az uzeneteket, amiket kaptal :) Eszembe jutott, milyen volt, amikor nalad jartam. :) Hogy feltem, amikor fel kellett hivjalak, es milyen ideges voltam, amikor mentem hozzad :) Amig be nem leptem a kis eloszobadba es at nem jart az a nyugalom, ami utana is velem maradt. Meg egy 2 mondat /tanacs/, ami utana ertelmet nyert az eddigi szamomra legnehezebb (nem is tudom, hogy eltem tul) idokben .... soha nem fogom elfelejteni, milyen jol ereztem magam miutan beszelgettunk. Ugy ereztem, a fenyed kommunikal az en fenyemmel, es felebreszti a pislakolo langot bennem, hogy lobogjon :) Nagyon koszonom, azt az erzest neked, ami azota is velem van. Ez most elotort belolem, hat leirtam. :)

Nagyon nagy szeretettel olellelek :) A.

 

 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kedves Márti!

Szeretném megköszönni azt amit értem tettél azt a sok figyelmet és
segítséget a rosszabb időszakomban, mikor
nagyon egyedül voltam, nem volt más elképzelésem az életről csak
néztem ki a fejemből....
Köszönöm, hogy segítettél közelebb kerülnöm a Mindenhatóhoz, közelebb
és még közelebb, már nincs is perc hogy ne lennék Ővele. Remélem minden ember aki eljut hozzád ezt fogja tapasztalni és az igazságot és csakis a színtiszta őszinte isteni
szeretetet melyet magunkban hordunk és csak ezt kívánjuk!!
Köszönöm baráti törődésed és kedvességed, köszönöm, hogy felnyitottad
szemem fülem lelkem, hogy halljak, lássak, érezzek
újra, lássam e csodás bolygót és Isten teremtményeit a maguk
szépségében, ezáltal lássam Ő-t mert csak általa van minden
benne létezik minden....

É.

Hát nem akarok ömlengeni, ezt komolyan gondolom jó lenne szebben is leírnom....

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

JÓ ,hogy vagy! Ezt le kellett írnom,bocs..  A.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

> Szia Márti!
> > Köszönöm szépen a meghívást!!!!
> > Sajnos nem élhetek a lehetőséggel,mert a "NAGYFIAM"
> parádés
> > gólokat igért nekem.(Elkezdödőtt a bajnokság és most a
> > Margitszigeten játszanak 18 órától.)(Vizilabdázik, bár
> erre
> > nem biztos,hogy emlékszel de aranyosan fogalmaztál:
> "labdát
> > és sok vizet látok.... )
> > Igazán sajnálom...
> > ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT!!!
> > KÖSZÖNÖK MINDENT

A.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 Szia Márti!

...... Azt a délutánt míg élek nem fogom elfelejteni, amikor nálad voltam. Valóban sok mindenkinek ajánlak, hiszen, tudom, hogy hová küldöm őket...
Bár már régen, 4 éve jártam nálad, mindenre emlékszem, és egy pár dolog most nemrég következett be. Az akkori problémám a mai szemmel nézve már nem is akkora nagy gond. Azóta még bonyolultabb lett az életem.

Aznap amikor nálad voltam, éjjel volt egy álmom. Pontosan nem is álom volt, inkább egy látomásszerű volt, mert szerintem nem aludtam. Megjelent előttem JÉZUS. Olyan nyugalmat és békességet azóta sem éreztem. Sajnos, azóta nem fordult elő velem ilyen.

Sokszor készültem hozzád, mert a jövőről annyit nem beszéltünk, és amint írtam az életem folyamatosan bonyolultabb, rámférne egy kis segítség.

Ha az ünnepek előtt nem is, januárban megkereslek.

Én is Nagyon Boldog Ünnepeket kívánok:
I.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Kedves Márti!


Nagyon örülök neki, hogy megismertelek. Nagyon tanulságos volt a veled való találkozás, a mai napig azon gondolkodom honnan tudsz ennyi mindent rólam.

Mindig is tudtam hogy vannak különleges képességű emberek de te felülmúlsz számomra mindenen. 

Nagyon szívesen foglak ajánlani másoknak is,

Öszinte Tisztelettel, Cs

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 A szédülés elmúlt, és biztos voltam-vagyok benne, hogy a kapott energiáktól volt, és nagyon örültem is neki. Megnézném a honlapodat is, csak nem írtam fel, és nem találom a google-ban, küldd el légyszi a címét!
Köszönök még egyszer mindent, sokat gondoltam rád azóta, szinte hihetetlen - bár nem voltak előtte se kétségeim - micsoda képességeid vannak. Édesanyámnak és a páromnak is elmondtam dolgokat, amikről beszélgettünk és néhány dologról azóta is gondolkodunk, beszélünk róla.
puszi, B.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márta!
köszönöm szépen,nagyon jól éreztem magam nálad!!utána sokkal energikusabbnak éreztem magam és nagyon sokat segitett amiket mondtál!meg fogom írni majd a fejleményeket!anyának elmeséltem és el volt ájulva ő is fel akar keresni ha a két ünnep között lehetséges,ha nem akkor januárban!
puszillak
Á.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti,

ne haragudj, ha kicsit hosszabban írok - nem várok részletes választ... csak (én) írok.
Mert meg szeretném köszönni Neked még1x, hogy tegnap tudtál nekem időt szorítani, szakítani... és a sok-sok hasznos tanácsot, meglátásodat, segítségedet... Nagy vagy!!! ... rögvest utánad találkoztam egy ezoterikus érdeklődésű barátnőmmel (aki tervezi, hogy elmegy Hozzád)... meséltem neki mindenről, azt mondta, na, most már tuti elmegy januárban (főleg a lakáskérdése izgatja), nagyon felvillanyozódott!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti,

Nagyon boldog karácsonyt neked!
Én szeretném megköszönni, mindazt, amit tőled kaptam, nagyon hálás vagyok neked sok mindenért.

Sok-sok jót kívánok neked, bár valószínűleg te ezt úgyis továbbadod, és arra használod fel, hogy másokkal jót tégy. És ez biztos így is van rendjén, de azért tarts is meg belőle kicsit, hogy mindig erős légy, és mindig be tudd ragyogni ezt a világot.

:)

T.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szia Márti,
Te is olyan vagy, mint én, addig dolgozol, amíg lehet:) azért pihenj az Ünnepek alatt!

De édesek az emberek, ezek aztán a visszaigazolások! Békés Ünnepeket és köszönöm a táv- gyógyítást is! Millió puszi, D.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤